Catrins egen sida

Senaste Nytt
Om oss
Catrin
Om mig
Karolin
Till salu
Fotogalleri

 

catrin@bostallet.se

 

0703-085191

 

Fasta träningar

Våren 10 
Måndag Gärds Rf ca 15-21
Tisdag hemma ledigt
Onsdag hemma 16.30-20

 

Bolla sto född -02 e Bold Irish** -Napoleon. 

 

SÅLD

 

Verdi min gamla häst som jag har fått låna av Cecilia Ryegård.

 

I himlen R.I.P

Light´em vår egen uppfödning efter Emma född -03 e Highligt - Ganesco. Har varit skadad efter en olycka men är nu i full gång.

10-05-22 Har problem med den här datorn. Måste hitta en lösning, blir så trist om jag aldrig lägger in bilder. Igår tog vi bort Verdi och Falcon. Två hästar som betytt väldigt mycket för mig. Känns i hjärtat, men jag vet att det var rätt beslut.

 

Bolla är såld. Fick en riktigt bra sista tävling med henne. Red fel två gånger, suck, och hade ändå 72% så det kändes kanon. Hoppas han ska ge sin nya ägare mycket glädje i alla grenar.

 

Jag har tagit det ite lugnt ett par helger och tränat hästarna här hemma bara. Några har gått lite hopptävling och fälttävaln. Nu väntar Sösdala för Raven och Black Adder, sen Gärds. Light och Galiano får ev. åka till Österlen eller Lund. Expressive är så spänd och nervös just nu och får träna lite mer samt gå några hoppklasser.

 

10-04-04 Tror att jag glömt ladda upp några gånger när jag skrivit. Inte bra. Här är det sjukt värre. Feber och halsont för de flesta och maginfluensa för mig, blä. Ska göra det sista i stallet nu sen blir det lugnt i soffan.

 

10-02-02 Tro det eller ej men det är snöstorm igen...vad är detta? Halkade oss iväg till Gärds för programridning i söndags. Inte helt kul att köra men det gick. Bolla lite laddad i LA3 med Anna, helt ok och får åka till Skabersjö om två veckor. Expressive gick sin första dressyr med fina poäng trots att han var lite nervös. Kul helg!

 

10-01-27 Snöstorm! Alla träningar inställda, suck! Ska rida ett par, sen blir det soffan för mig. Tävling i helgen, så vi hoppas på bättre väder.

 

10-01-24 Rastat hästarna i snön, härligt! Vinter när den är som bäst. Va lite nervös för busiga de skulle va, men de skötta sig utmärkt. Så himla trevliga hästar jag har. Ska rasta min hund lite och sen ha en lugn kväll.

 

10-01-20 Precis joggat en sväng med syrran och hundarna, ska bli gott med lunch nu. Hoppdag idag. Malin och Karro rider, jag har marktjänst. Igår träning för Anna. Hästarna fina och det var mycket roligt och lärorikt.

 

10-01-16 Blåsigt värre... Skönt att alla hästar har vilodag idag. Kul med tävlingar som börjar snart. Vi känner oss laddade. Idag grejar jag hemma på min egen gård, finns allt lite att göra där med.

 

 

Copyright 2004
  
Senast uppdaterad
2010-05-22 13:48